Skapa Zoezikonto

Alternativ 1:

Skapa ett konto via länken nedan 


https://aktiveratierp.zoezi.se/member


Välj ”skapa konto” i meny och fyll i dina uppgifter

(fält markerade * är obligatoriska uppgifter)


Alternativ 2:


Du kan även ladda hem appen Zoezi och skapa ett konto där. Välj anläggning "Aktivera Tierp" och fyll därefter i dina uppgifter. 


Du kan alltså välja mellan att använda appen Zoezi AB eller använd dig utav webbläsare.


Ny kund:

När du sedan är inloggad - För att kunna boka dig på något pass köper du medlemskap och träningskort i webbutiken. Det går också bra att komma till oss på plats när vi har öppet så hjälper vi dig att skapa medlemskap och kort. OBS! Vi bjuder på första träningstillfället så köp ett "välkomstpass" i webbshoppen. Detta köp är gratis, gäller i 6 månader och går endast att genomföra en gång. Välj betalsätt faktura (ingen faktura skickas då summan är 0kr).


Befintligt medlemskap och träningskort (innan vi skaffade zoezi):

Har du tränat på Aktivera tidigare och har ett träningskort kvar att utnyttja i vårt gamla system? SE HIT!


När du skapat ett konto i Zoezi och är inloggad, gå till ”BUTIK” för att köpa ett välkomstpass. Välj betalsätt faktura (ingen faktura skickas då summan är 0kr). Med välkomstpasset är det möjligt att boka dig på ett pass. Detta köp är gratis, gäller i 6 månader och går endast att genomföra en gång. När du sen kommer till oss på plats kommer vi uppdatera ditt konto med befintliga träningskort och medlemskap. Om ditt medelmskap har gått ut men du fortfarande har träningskort att utnyttja kan du även köpa ett nytt medlemsskap i appen eller på webben innan du kommer till oss så uppdaterar vi ditt konto med ditt befintliga träningskort!


Vid frågor nås vi på plats dem tider vi har pass eller via mail: info@aktiveratierp.se