Passbeskrivning

VÅRA PASS

CORE

Core är ett pass som hjälper dig bygga kroppens kärna, vi jobbar mage, rygg, bål, skuldror och bäckenmuskulatur. En mjuk träning för hela kroppen, ett pass som passar alla och övningarna utföras i ett lugnt tempo. Denna träning är optimal för att stärka kroppen inför annan träning eller för att bibehålla en stark kropp i vardagen.


Ingen åldersgräns.

SKIVSTÅNG

Ett pass där du tränar styrka och stabilitet för hela kroppen med hjälp av stång och vikter. En muslekgrupp arbetar åt gången i olika block.


Ösigt pass där alla förutsättningar finns för att bli riktigt trött!


Åldersgräns 16 år.

SPINNING

En träningsform för alla. Allt från nybörjare till elitcyklist kan vara med på samma pass där man anpassar sig efter egen förmåga och dagsform. Passen varieras under terminen mellan intervall och styrka till väldigt blandad musik. Är det första gången du testar spinning vill instruktören gärna att du kommer i god tid innan passet så du hinner få så bra genomgång av cykel och teknik som möjligt.


Åldersgräns 15 år.

TABATA

Ett pass där vi arbetar med korta intervaller på 20 sekunder och vilar 10. Detta pass är 45 minuter och varvar puls och styrkeövningar för hela kroppen. Övningarna varieras med vikter och kroppsvikt.


Ingen åldersgräns.

YOGA

Grunder inom Yoga Nybörjare eller erfaren Yogi eller Yogini? Detta pass är perfekt för dig som vill lära grunderna inom hatha Yoga. Passet går igenom andningsövningar, grundläggande yogapositioner kallade asanas och meditationsövningar.


Andning, fokus, kroppskontroll, rörlighet och balans. I ett lugnt tempo och efter din egna förmåga bidrar detta yoga pass till en ökad närvaro och träning på ett lugnare sätt. Yoga är för dig som vill bli rörligare och träna funktionellt.


Ingen åldersgräns.

STEP UP

Stegkombination på Step-Up bräda i fokus. Under passets gång bygger vi ihop en koreografi för att sedan avrunda med en sammanställning av allt du lärt dig under passet - I en FINAL.


Passar alla som tycker det är kul att röra sig till musik! Underlättar med lite erfarenhet av aerobic och/eller dans. Avslutas med enkel stretch.


Ingen åldersgräns.

BOX FYS

Ett pass där vi jobbar i par med handskar och mitsar. Vi utför olika slagkombinationer och tränar på teknik. På detta pass varierar vi puls med styrka och har vissa inslag och styrkeövningar med fokus på överkropp och bål.


Åldersgräns 15 år.

CIRKELFYS

Ett pass där vi arbetar på stationer i olika intervaller. Kroppen utmanas med hjälp av redskap och egen kroppsvikt. Cirkelfys utmanar pulsen och hela kroppen får jobba.


Ingen åldersgräns.

DANCE AEROBIC

Ett energifyllt pass med enkel koreografi där dansstilarna avlöser varandra.
Gillar du att röra dig till musik och ha roligt är det här ett pass för dig!


Ingen åldersgräns.

RÖRLIGHET

Rörlighet, flexibilitet och strech i fokus. I ett lugnt tempo och efter din egna förmåga bidrar passet till en ökad rörlighet och möjligheten att träna funktionellt.


Ingen åldersgräns.

MINIGYMPA

Minigympa är rolig och allsidig motorisk träning för de allra minsta. På minigympa får barnen prova på olika sätt att röra sig och använda kroppen!


Under 30-45 minuter får barnen värma upp, ta sig igenom en hinderbana, avsluta med en rolig final och tillsist avsluta med en kort nedvarvning. Allt detta till passande musik.


För barn 3-5 år.

SENIORPASS

Seniorträning är stationsbaserad träning för dig som är 65+.


Passet erbjuder enklare övningar med eller utan redskap utifrån din förmåga med syfte att behålla rörlighet och styrka.

EXTRAPASS

Extrapass avser extrainsatta träningspass utöver ordinarie schema där extern instruktör anlitas.


Extra kostnader, utöver medlemskap och träningskort,

kan tillkomma för att delta på dessa pass.


Vi annonserar om extrapass på Aktivéras Instagram och i Zoezi.


KÖP KORT & MEDLEMSKAP FÖR ATT BÖRJA TRÄNA


För att lösa medlemskap, köpa träningskort och träna hos oss behöver du ansluta dig till vårt bokningssystem Zoezi - App eller hemsida.


Det finns alltid instruktörer på plats innan passen för att hjälpa till.


Vi tar inte emot någon kontantbetalning utan all betalning sker via Zoezi.

unsplash